Новини - сторінка 2

Мембранка або механіка: Вибираємо клавіатуру для ігор та роботи
Розберімось, чим відрізняється механічна клавіатура від мембранної – це допоможе вам зробити правильний вибір відповідно до індивідуальних потреб.
Що краще: моноблок чи стаціонарний ПК
Стильний зовнішній вигляд моноблоків, компактність та зручність використання роблять їх привабливим вибором серед широкого кола користувачів. Нижче ми розглянемо, чому ці девайси такі популярні, і порівняємо їх з традиційними ПК, щоб допомогти вам зробити правильний вибір при покупці нової комп'ютерної техніки.
Як розігнати відеокарту та не спалити її що варто докупити
Активні користувачі ПК, у тому числі і геймери, потребують гарної пам'яті, тому що доводиться закачувати багато ігор. Важливо, щоб комп'ютер працював безперебійно. Для цього потрібні потужні оперативна пам'ять, відеокарта. Звичайно, не всі можуть купувати нову, більш функціональну комплектуючу щороку. Розглянемо, як безпечно розігнати відеокарту із меншими витратами.
Який вибрати монітор для роботи та навчання
Робота за комп'ютером і навчання мають на увазі часте проведення перед екраном. Для того щоб з комфортом виконувати завдання та не зіпсувати зір, потрібно правильно вибирати відповідний монітор.
Який джойстик купити для ПК на що звернути увагу при виборі
Клавіатура та комп'ютерна миша – постійні атрибути будь-якого ПК. Вони призначені як для роботи, так і для розваг. Разом з розвитком ігрової індустрії на ринку електроніки з'явилася велика кількість різних девайсів, які суттєво спрощують життя геймера, наприклад, джойстик або геймпад. Придбати ігровий пристрій - гарне рішення, оскільки клавіатура і миша не завжди настільки функціональні, як гаджети для ігор. З джойстиком чи геймпадом легко відчути себе повноцінним учасником подій у грі – керуванні автомобілем чи літаком, у військовій грі, у різних симуляторах.
Донать на FPV-дрони – вигравай айфони!
До Дня народження Click разом з благодійним фондом гурту “Антитіла” починаємо благодійну лотерею! Розігруємо три iPhone 15 Pro, щоб зібрати 1 мільйон гривень на 50 FPV-дронів! Про те як виграти айфон - читайте в тексті.
Як вибрати мишку для ігор
Миша – це пристрій, який звичайні користувачі вибирають навмання, ґрунтуючись на зовнішньому вигляді. Однак, такий підхід абсолютно не підходить для геймерів. Їм потрібне особливе обладнання з покращеними характеристиками, різноманітним функціоналом та стильним дизайном. Професійні гравці шукають аксесуар, який ідеально поєднується з рукою та забезпечує перевагу в іграх. У цій статті ми розглянемо особливості такого девайса і поділимося порадами щодо вибору мишки для ігор з огляду на останні тенденції від виробників.
Як вибрати клавіатуру для ігор
Ігрова клавіатура є одним із ключових компонентів обладнання для геймерів. Вона має низку особливостей, включаючи високоякісні клавіші, здатні забезпечити максимальну швидкість натискання та надійність, додаткові функціональні клавіші, можливість програмування макросів, а також ефектне підсвічування. У цій статті ми підкажемо, яку клавіатуру вибрати для ігор, а також розглянемо основні особливості таких пристроїв.
Як збільшити ФПС в іграх Комплектуючі, що впливають на FPS
У світі комп'ютерних ігор підвищення рівня FPS грає вирішальну роль у забезпеченні плавності та реалістичності геймплею. У цій статті ми розповімо про ефективні методи та техніки, що допомагають підвищити ФПС та забезпечити покращений ігровий досвід для кожного геймера.
Як оновити застарілий комп'ютер поради щодо апгрейду
Ринок комп'ютерної техніки регулярно поповнюється різноманітними комплектуючими. Інноваційні технології розвиваються стрімкими темпами, тому такі елементи, як відеокарта та процесор згодом слабшають і працюють повільніше, гірше. Нові пропозиції виходять на рейтингові позиції. Через швидкі зміни в комп'ютеризації постає питання модернізації ПК. Найчастіше з проблемою стикаються геймери. Це з розвитком ігрової промисловості. Нові ігри створюються з мінімальними вимогами, для яких важлива відмінна продуктивність. Правильно виконаний апгрейд старого ПК – гарантія швидкого запуску ігор останнього покоління, програм та програм протягом п'яти років.
Як підвищити продуктивність ноутбука
Навіщо потрібна оптимізація ноутбука? Як прискорити його роботу? Якщо користувач зауважує, що техніка починає раптово відключатися, або програми «підвисають», з'явився синій або чорний «екран смерті» – це є причини зайнятися модернізацією обладнання.
Як підібрати відеокарту під материнку
Відеоплата є важливим компонентом комп'ютера, завдання якого забезпечити обробку даних та відображення графіки на екрані. Кожен користувач прагне максимально ефективно використовувати свій ПК: працювати з новими програмами, насолоджуватися якісним зображенням, дивитися відео та грати в ігри без зависань та гальм. Тому користувачів цікавить, як правильно вибрати відеокарту під свою материнку. Ми розглянемо ключові критерії підбору пристрою з огляду на роз'єми, потужність, інтерфейси та інші важливі фактори.
Як підібрати процесор до материнської плати
Коли йдеться про комп'ютер, процесор зазвичай вважається його "серцем", а материнська плата відіграє роль нервової системи. Вона забезпечує функціонування ЦП, постачає його енергією і забезпечує взаємодію з іншими компонентами ПК. Ми розповімо, як правильно поєднати ці два компоненти в збірці.
Кольори побутової техніки: традиційний вибір або сміливе рішення?
Інтер'єр та атмосфера в нашому будинку відіграють важливу роль у створенні комфорту та відпочинку. Крім меблів та декору, важливим є вибір кольору побутової техніки. Ця техніка не лише виконує свої функціональні завдання, але й може стати стильним елементом інтер'єру.
Види жорстких дисків: Чим відрізняються SSD від HDD
Будь-який користувач персонального комп'ютера зрештою стикається з питанням безпечного зберігання інформації. Накопичені цінні особисті фото, відео, робочі проєкти потрібно кудись складати і надійно зберігати, адже в разі поломки пристрою дуже не хочеться все це втратити. Існують різні способи зберігання інформації. Про те, чим відрізняється жорсткий диск SSD від HDD - далі в статті.
Що краще SSD або HDD для ігор
У світі сучасних комп'ютерних технологій питання вибору між SSD (твердотільним накопичувачем) і HDD (жорстким диском) для зберігання даних і запуску великої кількості сучасних високопродуктивних ігор стає актуальним для геймерів. Обидва рішення мають як свої незаперечні переваги, так і певні недоліки.
Як підібрати оперативну пам'ять до вже наявної
Оперативна пам'ять є компонентом тимчасового зберігання (іншими словами - короткочасною пам'яттю) комп'ютера. У ній зберігаються всі дані, які використовуються під час роботи пристрою, від переглянутого веб-сайту до пересування миші з одного боку екрана на інший. Щоразу виконується безліч процесів. Друк тексту, збереження документ або відео, вхід у відеогру - за всі ці опції відповідає оперативна пам'ять.
Як підібрати оперативну пам'ять для ноутбука
З кожним роком вимоги програм та ігор до обсягу доступної оперативної пам'яті в ноутбуках збільшуються. У минулому більшість ОС і програм рекомендували мати від 512 до 2048 Мб RAM, але сьогодні навіть системи початкового рівня вимагають вже як мінімум 4 Гб. У такій ситуації власникам старих пристроїв доводиться вибирати між збільшенням обсягу ОЗП та покупкою нового портативного комп'ютера. Найчастіше перевага надається першому варіанту, оскільки він економічніший. Придбання більшої величини ОЗП дозволить знизити можливість зависань і затримок при функціонуванні встановлених на ноуті програм. Головне – правильно підібрати оперативну пам'ять. Нижче ми розповімо, як це зробити.
Підбираємо найпотужніший процесор Intel
Який процесор Intel взяти для практичного застосування? Останні кілька років з'явилися на ринку нові потужні моделі. Техніка перейшла на 10-нанометровий технологічний процес, завдяки чому енергоефективність та продуктивність зробили великий стрибок уперед. Якщо порівнювати актуальні та старі серії, то характеристики стали кращими приблизно на дев'ятнадцять відсотків. Що стосується приросту саме потужності, то рівень варіюється від п'ятнадцяти до тридцяти відсотків. Все залежить від способу тестування та безпосередньо області експлуатації.
AMD: Який процесор обрати?
За останні пару років ринок процесорів значно змінився. З'явилися нові продуктивні, довговічні та актуальні варіанти. Найчастіше професіонали вибирають такі моделі, як Ryzen 3 або Ryzen 5. Вони мало чим відрізняються від Intel i3 та Intel i5, крім ціни, бренду. Але ця стаття не порівнює моделі, а розповідає про те, як вибрати найкращий процесор для аматорського чи професійного застосування.