Новини - сторінка 4

Підготуйтеся до осені завчасно: яке джерело безперебійного живлення обрати
Перебої з електропостачанням негативно позначаються на роботі комп'ютера, принтера або домашніх пристроїв. Щоб захистити своє обладнання, варто встановити джерело безперебійного живлення (ДБЖ). У цій статті ми розглянемо кілька моделей, які здатні забезпечити надійну роботу вашої техніки в умовах нестабільності мережі.
Ми відкрилися!
Перший флагманський магазин Click відкрився в Києві! Тепер товари з нашого асортименту можна роздивитися та купити в торговому центрі Respublika Park. Також в магазині можна спостерігати за процесом створення геймерських ПК Asgard. Як саме? Читайте далі
Як налаштувати Wi-Fi роутер
Роутер з бездротовою точкою доступу Wi-Fi гарантує стабільну та швидкісну мережу для роботи в інтернеті як вдома, так і в офісі. Є можливість здійснити підключення ноутбуків, планшетів, телефонів, телевізорів та моніторів, а також інших пристроїв. Необхідно правильно розташувати прилад у приміщенні, налаштувати для повноцінного функціонування.
COBRA - ТОП-3 комп’ютерів сезону
Під брендом COBRA випускаються потужні та сучасні комп’ютери, які можна використовувати, як для роботи, так і для геймінгу.
Який монітор купити для роботи? Кілька корисних порад для віддаленого офісу та звичайного робочого місця
Вибір монітора для роботи або ж для домашнього використання має ґрунтуватись на певних його параметрах. Десятихвилинна оцінка якості екрана в магазині може дати певне уявлення, чого від нього чекати. Проте цього недостатньо. Працювати з приладом доведеться годинами, часом – виконувати специфічні задачі, а тому слід уважно віднестись до всіх основних характеристик.
Як правильно вибрати Wi-Fi-роутер для дому
Якісний роутер — не лише бездротова роздача інтернет-трафіку в будинку, а й обладнання, здатне захистити дані, що передаються мережею. Також він має забезпечити стабільний сигнал та належну швидкість. У нашій статті ми розповімо, як вибрати хороший маршрутизатор для дому та які особливості слід враховувати.
Обирайте світ Ecо разом з Logitech!
Свідоме ставлення до оточення — це сучасна ознака зрілого бренду, що дивиться в майбутнє з турботою і перспективою. Logitech не тільки йде цим шляхом, а й залучає партнерів та запрошує клієнтів.
Який вибрати wifi роутер із сім картою та 4G
4G роутер — спеціальний портативний пристрій прийому та передачі даних, що поєднує в собі модем, який підтримує технологію 4G LTE, та вбудований модуль Wi-Fi. З кожним роком популярність такого обладнання зростає, адже підключення до Інтернету — невіддільна частина сучасного життя. У цій статті ми розповімо, як вибрати такий девайс під свої потреби та на які нюанси варто звернути увагу.
Як перевірити блок живлення ПК програмно
Неполадки в блоці живлення можуть впливати на роботу всього комп'ютера. Завдяки йому відбувається перетворення електрики зі змінного струму в постійний, подача і розподіл на всі компоненти ПК.
Logitech: швейцарська якість комп’ютерної периферії
Компанія Logitech добре знайома користувачам комп'ютерної техніки, оскільки це популярний бренд периферійних пристроїв. Вона працює з 1981 року, її продукція сьогодні поставляється до більш ніж 100 країн. Історія компанії розпочалася з виробництва комп'ютерних мишей.
Покращуй гру з периферією від Corsair
Corsair — топовий бренд ігрової периферії, який підніме ваш ігровий досвід на новий рівень. Точність і чуйність клавіатури та миші, захопливий звук і комфорт навушників - кожен пристрій Corsair створено для того, щоб повністю зануритися в ігровий всесвіт.
Заморозити все: у літню спеку додамо прохолоду з технікою від Grifon
У спекотну літню спеку, коли нещадно палить сонце, хочеться відчути свіжість і прохолоду. Це час урожаю овочів і фруктів, які хочеться "забрати з собою" в зиму. У приготуванні холодних напоїв та страв, заморожуванні овочів та фруктів, вам допоможе український бренд Grifon.
Як встановити водяне охолодження на ПК
У сучасних комп'ютерах високої продуктивності навантаження на процесор і відеокарту часто величезне. Під час тривалої роботи пристрої можуть нагріватися, що негативно позначається на їхньому функціонуванні та терміні служби. Щоб цього уникнути, рекомендується встановити систему водяного охолодження.
Як запустити материнську плату без кнопки
Кожен користувач комп'ютера, який стикався з неполадками кнопки ввімкнення на своїй материнській платі, знає, як сильно це дратує. Однак, є кілька способів запустити пристрій без натискання на кнопку, що допоможе уникнути подібних проблем.
Який вибрати блок живлення для ПК
Під час комплектації комп'ютера багато хто припускається однієї й тієї самої помилки — не приділяють достатньої уваги вибору блока живлення. Насамперед концентруючись на процесорі та відеокарті, купуючи БЖ за принципом "щоб було", не розуміючи, що навіть найдосконаліші й найдорожчі комплектуючі не виживуть у разі збою в електромережі. Блок, що не впорався з перевантаженням, не захистить комп'ютер.
Як перевірити блок живлення на ПК
Іноді трапляється так, що комп'ютер раптово перестає працювати. Щоб таких спонтанних ситуацій не траплялося, рекомендується періодично перевіряти блок живлення ПК, оскільки найчастіше причина поломки криється саме там.
Геймерські ПК від ASGARD з унікальною пропозицією від Click.ua
Процес збірки ідеального ПК більше не має вас хвилювати! Бренд ASGARD створив ідеальні рішення для геймерів та тих, хто працює з медіаданими. Далі розповімо в чому ж головна особливість комп’ютерів від ASGARD та яку унікальну пропозицію має інтернет-магазин Click.ua.
Чому гуде блок живлення ПК
Комп'ютер давно став незамінним приладом у будь-якій сфері діяльності. Він допомагає працювати, вчитися, розважатися та відпочивати. Тому нехарактерні ознаки його функціонування викликають побоювання, іноді небезпідставні. Сторонні звуки, сильні шуми, гудіння належать до таких симптомів. Дані явища можуть означати одне – щось вийшло з ладу, тому треба з'ясувати та усунути проблему.
Чому геймери в усьому світі люблять периферію 1stPlayer?
Ігрова периферія 1stPlayer швидко завоювала любов геймерів у всьому світі. Її обирають як любителі, так і люди, які займаються кіберспортом професійно. На що звернути увагу при виборі периферії 1stPlayer? Про це докладно у нашому тексті.
Цікаві ідеї вибору подарунка до Дня Матері
Наближається чудовий привід порадувати головну жінку в житті кожної людини — День Матері. Щоб ви не губилися в розмаїтті товарів і пропозицій, ми зробили добірку ідей для подарунка. Просто дочитайте статтю до кінця і прийміть правильне рішення.