Новини - сторінка 3

AMD: Який процесор обрати?
За останні пару років ринок процесорів значно змінився. З'явилися нові продуктивні, довговічні та актуальні варіанти. Найчастіше професіонали вибирають такі моделі, як Ryzen 3 або Ryzen 5. Вони мало чим відрізняються від Intel i3 та Intel i5, крім ціни, бренду. Але ця стаття не порівнює моделі, а розповідає про те, як вибрати найкращий процесор для аматорського чи професійного застосування.
Який процесор краще для ігор - Intel або AMD
Розібратися в потоці цифр і складних визначень, що додаються до процесора, щоб вибрати той, що максимально відповідає своїм потребам, - складно. Intel і AMD на сьогодні є найбільш затребуваними брендами. Для розуміння відмінності моделей пропонуємо ознайомитися з інформацією щодо цих процесорів.
Як знизити рівень шуму ПК
Практично всі моделі персональних комп'ютерів укомплектовані вентилятором. У їхні функції входить обдув і охолодження таких важливих елементів, як блок живлення і чіпи. Вони забезпечують рух повітряного потоку всередині корпусу ПК.
Поповнення в арсеналі ID-Cooling
Виробник систем охолодження ID-Cooling, хоч і виглядає на ринку новачком, але перші моделі випустив аж у 2003 році і зараз має у своєму арсеналі вельми солідний набір систем під будь-які вимоги. І арсенал цей поповнився новинками - низькопрофільними кулерами ID-Cooling IS-47-XT, ID-Cooling IS-47-XT White та ID-Cooling IS-40X V3 White, вентиляторами ID-Cooling AF-125-K та ID-Cooling AF-125-W, і навіть надпотужною подвійною баштою ID-Cooling SE-207-XT ARGB Black. Всі новинки доступні вже зараз. Втім, не зайвим буде розповісти про те, чим вони круті. А розповісти є про що!
Переваги відеокарти PowerColor Radeon RX 7600 Hellhound
Ще декілька років назад на світовому ринку відеокарт ми мали всього 2 варіанти. На сьогоднішній момент їх 4 і це додає конкуренції AMD. Яка, у свою чергу, захоплює не тільки ринок десктопів, але і портативні консолі. Втім, сьогодні розмова саме про відеокарту для ПК. RX 7600, на прикладі PowerColor Radeon RX 7600 Hellhound.
Вибираємо зовнішню звукову карту
Зовнішня звукова карта (аудіокарта, звукова плата, аудіоінтерфейс, sound card) найчастіше купується для поліпшення звукової якості. Зовнішні USB звукові карти широко використовуються тими, хто бажає поліпшити якість аудіо під час прослуховування музики, запису, проведення відеоконференцій та інших аудіозв'язаних завдань. Реалістичність звукових ефектів у комп'ютерних іграх досягає свого максимуму при її використанні.
Garmin: час купувати годинник
Garmin – це американський бренд спортивних годинників. Компанія стала відомою завдяки виробництву якісних GPS-навігаторів для літаків, кораблів та автомобілів. Також GPS від Garmin активно використовували військові, спортсмени та туристи. А у 2003 році компанія представила свій перший годинник – Forerunner 201. З того часу кількість серій суттєво зросла, і кожен зможе знайти для себе відповідну модель.
Як зібрати ПК з нуля покрокове керівництво для новачків
Самостійне складання комп'ютера з комплектуючих компонентів може спочатку здатися складним, важким завданням. Однак дотримуючись нижче наведених етапів, порядку дій - це завдання цілком здійсненне навіть для новачків. Детальна інструкція дасть змогу зробити складання комп'ютера швидким і безпроблемним.
Вибираємо ідеальний корпус для ПК
Комплексний вибір будь-якої деталі для комп'ютера досить важливий. Це повністю відбивається на подальшій ефективності пристрою. Саме через подібну велику відповідальність під час покупки варто уважно аналізувати всі можливі аспекти придбання. Такий підхід має стосуватися всіх запчастин, зокрема й корпусу. Багато хто вважає, що своєрідна оболонка не грає ніяких функцій, крім естетичних, але це не так. Існують деякі пункти, що варто враховувати під час замовлення - вони допоможуть підібрати ідеальну запчастину для особистого девайса і не пошкодувати про це.
На чому можна заощадити при складанні ПК
Під час самостійного складання персонального комп'ютера користувачі нерідко ставлять собі питання, як знайти баланс між необхідною продуктивністю і ціною комплектуючих. Нижче ми розповімо, як заощадити і зібрати комп з хорошими характеристиками.
Що потрібно знати під час вибору ігрового монітора
Сьогодні комп'ютерні ігри виведені на новий рівень. Геймери називають себе кіберспортсменами, а вимоги до обладнання з кожним роком стають вищими. Великий акцент ставиться на виборі монітора. Професійний геймер під час комплектації заліза замислюється не тільки про оперативну пам'ять, процесор і відеокарту, а й про екран, який дасть максимально якісну графіку і можливість виконувати спеціальні завдання.
USB-hub - корисний девайс, що полегшує життя
Можливість розширення одного порту до декількох, об'єднуючи USB-прилади (клавіатури, мишки, флешки, принтери тощо) в єдиний вузол під'єднання. По-простому - хаб покликаний збільшити кількість USB-роз'ємів. З його допомогою вирішується проблема нестачі портів, збільшуючи наявні в 2-3 рази. Великим попитом usb хаби користуються в офісних співробітників, які вантажать комп'ютери флешками. З кабелем можна не лазити щоразу під стіл до системника, а під'єднати USB прямо на робочому столі.
Як вибрати материнську плату для ПК
Материнська плата належить до компонентів комп'ютера, від яких залежить злагоджена робота і сумісність усіх елементів. Вона пов'язує в єдиний механізм усі деталі, розподіляючи електроенергію, яка подається на неї з блоку живлення.
Вибираємо оперативну пам'ять для оптимальної продуктивності
Вибираємо оперативну пам'ять для оптимальної продуктивності Продуктивність комп'ютерів залежить від його комплектуючих, взаємопов'язаних між собою. Оновлення ОЗП може підвищити працездатність, але вибір оперативки має ґрунтуватися на сумісності планки з іншими елементами системи. Ефективність ОЗП обумовлюється типом пам'яті, тактовою частотою, форматом таймінгів, об'ємом і пропускною спроможністю шини. Кожен критерій варто розглянути окремо.
Водяне охолодження VS повітряне охолодження
Багато людей по всьому світу користуються ПК для вирішення безлічі завдань. Інтенсивна експлуатація, робота розігнаного процесора, погано продумана вентиляція корпусу дуже сильно навантажують всі компоненти пристрою. У багатьох випадках системний блок може перегріватися, що рано чи пізно призводить до поломок або повного виходу з ладу. Щоб уникнути цього, необхідно подбати про хорошу систему охолодження, що підтримує нормальний стан.
Як правильно підібрати і встановити блок живлення (БЖ) для комп'ютера
Для того, щоб комп'ютерна система працювала стабільно і безперебійно, потрібне вбудоване джерело електроживлення. Нижче ми розповімо, як правильно підібрати блок живлення для ПК і на які аспекти звернути увагу.
Чому варто вибрати пральну машину з інверторним двигуном?
Від двигуна, встановленого в пральній машині, залежить її енергоефективність, ціна, термін служби, рівень шуму. Чому купуючи пралку потрібно звернути увагу на її двигун? І як не помилитися при виборі надійної пральної машини?
Обирай, натискай, купуй: знижки до 50 % у Чорну п'ятницю
Чорна п'ятниця – це день найвигідніших покупок. На сайті click.ua ви можете придбати техніку зі знижкою до 50%. Найсучасніше обладнання для дому, комп'ютери та телефони за найпривабливішими цінами.
Як вибрати домашній сервер?
Слово «сервер» вже перестало асоціюватися з темною кімнатою, перевантаженою складним обладнанням, де зберігаються секрети компаній. Тепер це може бути компактний блок у форматі Middle Tower, що стоїть у вас вдома.
Grifon влаштує ваш побут
Під брендом Grifon випускається якісна українська побутова техніка. Продукція компанії поєднує в собі надійність, функціональність, комфорт у використанні та цінову доступність. При виробництві побутової техніки Grifon дотримуються високих стандартів якості. Партнерами української компанії є провідні лідери галузі.