Новини - сторінка 7

Готуємось до навчання: ТОП-7 гаджетів в рюкзачок вашому школяру!
Без паніки! Ще є час підготуватися та купити все необхідне до школи! Читайте нашу підбірку з класними знижками! Адже сезон Back to School ще ніхто не відміняв!
Що потрібно знати, щоб вибрати ноутбук для школяра?
Вашим дітям потрібен ноутбук до школи? А може ви шукаєте лептоп для себе чи для свого студента? Маємо для вас кілька ідей до 1 вересня.
Плануєте купити недорогу плиту для кухні? Зверніть увагу на бренд Fiesta - потужного новачка на українському ринку.
Як вибрати бюджетну плиту, щоб економія не вийшла боком? Знайти баланс між ціною та якістю - аби техніка служила довго за невеликі гроші? Підготували лайфхаки про те, на що звернути увагу на прикладі плит Fiesta.
Техніку купи - на уроках не тупи!
Готуємось до вересня разом! Оголошуємо найкрутіші знижки до Back to School! Ноутбуки, комп'ютери, смартфони, планшети, смарт-годинники та сотні інших гаджетів - якраз до сезону за суперцінами!
Бюджетний захищений смартфон з камерою нічного бачення - ви навіть не підозрюєте яка в нього ціна!
Він знімає під водою та вночі, витримує падіння та подряпини, і зможе замість компаса вивести вас з самих віддалених куточків цього світу завдяки потужній навігації.
Інновації і потужність! Нові комп’ютери ExpertPC на процесорах Intel 12 покоління
Представляємо ExpertPC HAWK - нову круту лінійку ігрових комп’ютерів від лідерів ринку. Комплектуючі ASUS серії TUF та найновіший процесор Intel - розповідаємо чому саме це поєднання створює екстремальну продуктивність!
Моноблоки – гідна альтернатива домашньому ПК чи непотрібний гаджет на вашому робочому столі?
Розбираємось у тонкощах комп'ютера All-in-One – плюси, мінуси, підводні камені. Чи може ця покупка стати вигідною інвестицією? І чи варто вам міняти традиційні комп'ютери та ноути на моноблоки?
Як знайти потужний електросамокат для українських доріг?
Підготували чекліст з покупки самокату - протестуйте себе і легко оберіть свою модель!
Смартфони Oscal - крута новинка цього літа!
В Україні почали продаватися смартфони Oscal, на які так чекали прихильники недорогих і захищених гаджетів! Низька ціна, “невбиваємість”, військові стандарти США, підводна зйомка. Які ще фішки мають нові смартфони?
Який монітор купити для роботи? Кілька корисних порад для віддаленого офісу та звичайного робочого місця
Ваші очі втомлюються, під вечір болить голова, ниє спина, а букви на екрані розпливаються? Що ж, ви можете попрощатися з цими симптомами в багатьох випадках, якщо матимете класний екран. Але який тип монітора обрати, щоб працювати ефективніше і ввечері мати багато сил та енергії?
ТОП-5 навушників xiaomi
За кермом, на шумній вулиці, за роботою - блютуз-гарнітура стане в нагоді кожній сучасній людині. Маємо чудову п’ятірочку від Xiaomi, розповідаємо про сильні сторони як в дорогих,так і в бюджетних моделях. Які саме? Читаємо далі!
Недорогі бойлери: 5 порад як купити класний водонагрівач на 50 літрів.
На що саме звернути увагу, купуючи недорогі нагрівачі для води? Зробили підбірку порад від експертів Click, щоб відключення гарячої води більше ніколи не псувало ваш настрій!
Xiaomi Redmi VS Realme
Nikon чи Canon? Pepsi чи Coca-Colа? Ми й не помітили, як у гарячі конкурентні баталії активно вступили ще 2 бренди – Xiaomi та Realme. Який смартфон кращий? І чому їхні шанувальники так завзято захищають свій вибір? Розбираємось разом – адже зараз саме на ці смартфони у нас акція!
Ноутбук в дорогу. Який саме купити, щоб не переплатити і не помилитися з вибором?
Підготували для вас короткі поради від експертів Click, а до них - кілька найкращих моделей, на які потрібно звернути увагу вже зараз!
ТОП-5 самых выгодных стиральных машинок
Підібрали для вас класну бюджетну п’ятірку пралок. Наш ТОП-5 - це саме той випадок, коли якість, ціна і ергономіка сходяться в одній точці!
Чи можна ставити гарячу їжу в холодильник?
Якщо ви завжди терпляче чекаєте, поки борщ охолоне на плиті, вам має бути знайоме почуття легкої спокуси - поставити гарячу каструлю в холодильник вже зараз.
ТОП-5 роутерів для швидкого інтернету
Якщо ви хочете, щоб інтернет «літав» вдома та на роботі, важливо обрати правильний роутер для ваших потреб. Зробили підбірку з п’яти маршрутизаторів для квартир та великих будинків, величезних офісів та маленьких кабінетів.
Захисні чохли з унікальними властивостями від американського виробника Rokform
Бренд ROKFORM вже 12 років виробляє функціональні захисні чохли та кріплення для телефонів
ExpertPC: чудова п’ятірка !ТОП-5 збірок+периферія
Пропонуємо яскраву п’ятірку від ExpertPC - комп’ютери плюс периферія, які не залишать вас байдужими!
Бюджетные смартфоны 2022
При покупці смартфона рекомендуємо вам не просто орієнтуватися на модель та її характеристики, а й трохи дізнатися про виробника.