Новини - сторінка 5

Як запустити материнську плату без кнопки
Кожен користувач комп'ютера, який стикався з неполадками кнопки ввімкнення на своїй материнській платі, знає, як сильно це дратує. Однак, є кілька способів запустити пристрій без натискання на кнопку, що допоможе уникнути подібних проблем.
Який вибрати блок живлення для ПК
Під час комплектації комп'ютера багато хто припускається однієї й тієї самої помилки — не приділяють достатньої уваги вибору блока живлення. Насамперед концентруючись на процесорі та відеокарті, купуючи БЖ за принципом "щоб було", не розуміючи, що навіть найдосконаліші й найдорожчі комплектуючі не виживуть у разі збою в електромережі. Блок, що не впорався з перевантаженням, не захистить комп'ютер.
Як перевірити блок живлення на ПК
Іноді трапляється так, що комп'ютер раптово перестає працювати. Щоб таких спонтанних ситуацій не траплялося, рекомендується періодично перевіряти блок живлення ПК, оскільки найчастіше причина поломки криється саме там.
Геймерські ПК від ASGARD з унікальною пропозицією від Click.ua
Процес збірки ідеального ПК більше не має вас хвилювати! Бренд ASGARD створив ідеальні рішення для геймерів та тих, хто працює з медіаданими. Далі розповімо в чому ж головна особливість комп’ютерів від ASGARD та яку унікальну пропозицію має інтернет-магазин Click.ua.
Чому гуде блок живлення ПК
Комп'ютер давно став незамінним приладом у будь-якій сфері діяльності. Він допомагає працювати, вчитися, розважатися та відпочивати. Тому нехарактерні ознаки його функціонування викликають побоювання, іноді небезпідставні. Сторонні звуки, сильні шуми, гудіння належать до таких симптомів. Дані явища можуть означати одне – щось вийшло з ладу, тому треба з'ясувати та усунути проблему.
Чому геймери в усьому світі люблять периферію 1stPlayer?
Ігрова периферія 1stPlayer швидко завоювала любов геймерів у всьому світі. Її обирають як любителі, так і люди, які займаються кіберспортом професійно. На що звернути увагу при виборі периферії 1stPlayer? Про це докладно у нашому тексті.
Цікаві ідеї вибору подарунка до Дня Матері
Наближається чудовий привід порадувати головну жінку в житті кожної людини — День Матері. Щоб ви не губилися в розмаїтті товарів і пропозицій, ми зробили добірку ідей для подарунка. Просто дочитайте статтю до кінця і прийміть правильне рішення.
ТОП-роутери для домашньої мережі. Влаштовуємо вдома wi-fi, як у найбільших аеропортах світу
Майже кожна справа сучасної людини тісно пов'язана з можливістю миттєвого обміну даними. Особливо вдома. Щоб забезпечити себе якісним домашнім інтернетом, потрібно обрати потужний маршрутизатор. Які бувають роутери та чи будуть вони відповідати вашому запиту? Спробуємо розібратися далі.
Oscal Pad 13 – альтернатива ноутбуку
Свого часу ноутбуки замінили стаціонарні комп'ютери, тепер настала ера планшетів. Oscal Pad 13 точно впорається з більшістю базових щоденних завдань, а також із деякими складними. Це універсальний гаджет, який підійде всім: завзятим ігроманам, любителям веб-серфінгу, кіноманам, офісним співробітникам.
Ноутбуки до 24 тисяч гривень - 5 найпопулярніших моделей на Click.ua
Зустрічайте наш ТОП-5 найкращих недорогих ноутбуків для роботи, ігор та навчання. Ціна на найдешевший з них починається від 15 555 грн. Який з них обрати? І які сильні сторони кожного з цих бюджетних ноутбуків? Читайте далі!
Що краще – смартфон чи кнопковий телефон?
Здається, смартфонами користуються практично всі ваші знайомі. При цьому кнопкові телефони зайняли свою нішу на ринку та впевнено нарощують продажі. Кому ж підходять моделі із сенсорним екраном, а хто вибирає із кнопками? Давайте разом розберемося з перевагами та недоліками!
Як користуватись IP камерою? Короткий гайд із встановлення та підключення
Передача зображення в реальному часі з одного пристрою можлива завдяки IP камері. Встановлення, підключення та налаштування потребує небагато часу. Ми розповімо, як зробити це швидко і просто, ваша камера була готова до роботи. Знімайте та транслюйте відео, використовуючи лише один невеликий девайс.
ТОП-5 пилососів, що допоможуть з прибиранням до свят
Наближення свят — привід організувати генеральне прибирання. Саме тому ми зробили добірку найкращих пилососів за суперціною, що точно стануть вам у нагоді цієї весни. Дізнайтеся, який саме пилосос купити та зустрічайте свята в ідеально чистому і затишному домі!
Як спекти смачну паску? Найкращі рецепти для хлібопічки!
Зовсім скоро будемо святкувати Великдень, тож пропонуємо вам вже подумати над смачною пасочкою! Зібрали для вас найкращі рецепти для хлібопічки та заодно кілька порад по підбору техніки.
Як вибрати бездротовий маршрутизатор
Головна вимога до маршрутизатора — швидкий інтернет. Але також варто врахувати площу покриття, покоління Wi-Fi, кількість LAN-портів та багато іншого. Про головні характеристики бездротових маршрутизаторів для вдалої покупки розповімо у цій статті.
Незамінний Blackview Oscal S80 — міцний смартфон з батареєю на 13 000 мАг
Інтернет-магазин Click.ua запустив у продаж інноваційний смартфон Oscal S80. Новинка відрізняється надміцним броньованим корпусом та містким акумулятором, який можна використовувати як павербанк. Як це можливо? Читайте далі!
Бестселер від Prologix. Чому ноутбук M15-720 став найпопулярнішою моделлю цього сезону?
Оптимальна конфігурація за доступну ціну - основна концепція ноутбуків Prologix. Це означає, що купуючи його, ви можете бути впевненим, - це ТОП в своїй ціновій категорії. І це перетворює Prologix M15-720 на бюджетного суперника дорогим брендовим моделям.
5 найпопулярніших портативних моніторів, на які варто звернути увагу
Додатковий екран для роботи, який можна взяти з собою, зовнішній дисплей для камери чи дрону. Який портативний монітор обрати? Ми підготували ТОП-п'ятірку найкращих моніторів цього сезону. Але спочатку розберемося - для чого саме вони потрібні?
Традиційний пилосос VS робот-пилосос - чи є сенс купувати одразу 2 машини?
Чи потрібен пилосос, якщо є робот пилосос? І це не риторичне питання, а реальна спроба розібратися у різниці двох пристроїв та можливості їх поєднання. Чи може робот дістатися туди, куди великій машині зась? І чи може традиційна машина відчистити ваш дім так, що роботу і не снилося? Постараємося розібратися!
Підготуйся до гри — геймерська периферія до Дня закоханих, яка сподобається їй та йому
Маємо круті знижки на товари бренду Logitech! Периферія до свят зайвою не буде - мінус 35% на комп”ютерні миші та гарнітури швейцарської якості. Дивіться підбірку чудових подарунків до свят!