Новини - сторінка 6

День Закоханих на Click.ua - знижки мінус 14% та великий розіграш супер-пічки!
Круасани для неї, печиво для нього - ранок Святого Валентина може бути романтичним і смачним одночасно! Спеціально для цього ми розігруємо мультипіч іспанського бренду Ufesa і пропонуємо круті знижки на побутову техніку. Які умови акції? Читайте далі!
Найшвидші, найновіші, найкрутіші — ТОП-5 роутерів для 2023 року
Який роутер купити, щоб інтернет літав? Фільми, ігри, вебінари - і все це плавно, швидко і без зависання ? В нас є, що вам запропонувати - ТОП -5 роутерів , які дозволять вам працювати та розважатися в Інтернеті на максимальних швидкостях!
Як захистити домашню техніку від стрибків напруги?
Щоб коротке замикання не вибило із ладу холодильник, телевізор, комп’ютер чи пральну машину команда Click.ua радить придбати джерело безперебійного живлення вже зараз! Які є види ДБЖ? Як вони працюють? Так яке саме джерело потрібне у вашому домі?
Як вибрати ноутбук для дому та офісу?
Зазвичай користувачі замінюють старий ноутбук на новий приблизно раз на 5 років. Щоб не довелося робити це частіше, пропонуємо вам ТОП-список основних технічних критеріїв. Але головне визначитись - для яких задач він вам потрібен? З якими навантаженнями доведеться стикатися?
Маршрутизатори для швидкого підключення до мережі
Швидкість та якість сучасного інтернету не припиняють вражати. Майже з будь-якого мобільного пристрою можна вийти в мережу, а один маршрутизатор може надати надійне з’єднання практично у будь-якому куточку країни. Цього разу в нашому блозі ми зробили підбірку маршрутизаторів, які стануть у пригоді вдома, в офісі чи за містом.
ТОП-3 планшети, що готові до цілодобової роботи
Особливість будь-якого планшета полягає у його мобільності. Невеличкий, але багатозадачний девайс можна взяти з собою у подорож, на заняття або робочу зустріч. Ми зробили підбірку топових моделей, які подобаються споживачам за багатьма характеристиками.
Три ідеї новорічного подарунку від бренду DeepCool
Святковий клопіт може бути приємним, коли точно розумієш, що подарувати близькій людині. Click.ua надихнувся брендом DeepCool та підготував цікаві ідеї для геймерів та ентузіастів збірки.
Заряджений у будь-якій ситуації: підбірка кращих рішень для живлення пристроїв під час блекауту
Відключення світла не повинне обмежувати вашу звичну активність. Ми зібрали в статті кращі зарядні станції та універсальні мобільні батареї, які є в наявності! Просто оберіть оптимальну модель і ваш холодильник та пральна машина працюватиме, ноутбуки та телефони будуть завжди заряджені, модем для роздачі Wi-Fi - напоготові.
Увага - великі знижки під вашу ялинку!
Кому що подарувати? Як вгадати бажання рідних та друзів? І як вкластися в бюджет? Зробили класну підбірку подарунків з великими знижками - щоб на Новий рік ви принесли справжню радість найдорожчим людям!
Що подарувати малечі до Дня Святого Миколая
Кожна дитина чекає на незабутній подарунок від Миколайчка під подушкою. Ми вирішили допомогти батькам розібратися у різномаїтті пропозицій та зібрали перелік товарів з лаконічним описом. Знайомтесь та обирайте!
Чому планшет - ідеальний вибір для блекауту.
Коли часто відключають світло, доводиться шукати оптимальні рішення для роботи та навчання. У цій статті ми розповімо докладніше, чому планшет може стати ідеальним вибором, коли відключають електрику.
Техніка, яка зробить цікавішими ваші будні
Ми знаємо, що ви любите цікаво та весело проводити час у компанії друзів або продуктивно працювати. Наш огляд допоможе вам зорієнтуватися в якісних девайсах.
ТОП-10 товарів зі знижками до Чорної П'ятниці
А у нас великі знижки! Техніка провідних брендів за найкращими цінами. Порадуйте себе на Чорну П'ятницю подарунками!
Чорна п'ятниця 2022 вже почалася! Знижки - цілий місяць!
Не чекаємо Black Friday - оголошуємо до мінус 60% вже зараз! На що саме? Читайте далі!
Боремося з осінньою депресією! Гаджети для кухні, які створюють затишок та покращують настрій
Зробіть собі невеличкі подарунки, щоб осінніми понурими днями насолоджуватися духмяною кавою чи солодким смузі. Підготували ТОП-5 з наших новинок для кухні. І нехай вам буде тепло вдома!
Blackview Oscal C80
Легкий, дизайнерський, з крутою камерою - зустрічайте новий смартфон, який здатен розфарбувати сірі будні яскравими барвами. Коштує недорого, тримає зарядку до 38 днів в режимі очікування, знімає класні відео і фото.
Увага акція! Найкращі пралки цієї осені за ТОП-цінами
Пральна машина Candy чи Vestfrost? Вертикальне завантаження чи горизонтальне? З сушаркою чи без? Щоб вибрати найвигідніший варіант - почитайте, на які моделі зараз діють знижки. Адже це реальний привід задуматися про нову машинку!
Як доглядати за холодильником? ТОП-5 лайфхаків, які перетворять вас на супер господиню!
Зібрали найкращі поради для ідеальної чистоти! Активоване вугілля, ваніль та одноразова плівка - при чому тут холодильник? Читайте далі!
Якщо ви шукаєте недорогий бойлер, то ми вас точно здивуємо!
Тепер не потрібно обирати між європейською якістю та невисокою ціною - у нас з’явився новий італійський бренд Bandini - водонагрівачі від 5 349 гривень!
Краштест для смартфону Oscal - у шок-відео!
Чи витримав Oscal S60 Pro з нічним баченням падіння з висоти, занурення в брудну воду, миття на автомобільній мийці під тиском? Дивіться відео!